Dienstverlening

Twee maal per jaar, in het voor- en najaar geeft SMWO de 55+ kalender uit. In de kalender vindt u een overzicht van activiteiten die in Goes en omgeving worden georganiseerd speciaal voor senioren of die geschikt zijn voor 55-plussers.

 

De activiteiten die vermeld staan in de 55+ kalender zijn zeer verschillend. Het aanbod bestaat uit culturele en sportieve activiteiten, cursussen en informatie- en ontmoetingsmomenten.

 

Waar kunt u de kalender vinden 

De kalender wordt huis-aan-huis verspreid bij enkele appartementencomplexen in Goes. De kalender wordt neergelegd op het Stadskantoor van Goes, in wachtkamers van huisartsen en fysiotherapeuten, apotheken en bij de Bibliotheek Goes. Natuurlijk is de kalender ook af te halen bij het kantoor van SMWO in Goes.

 

Zelf vermeld worden in de kalender 

Organisaties die graag een vermelding van hun (senioren)activiteit in de 55+ kalender willen, kunnen een korte beschrijving van de actviteit opsturen naar SMWO t.a.v. 55+ kalender.

 


 

 

Terug naar overzicht

Veelgestelde vragen

Heb ik een verwijzing nodig?

Wat zijn de kosten van de hulpverlening?

Wat kan ik doen als ik ontevreden ben over de dienstverlening van SMWO?

 

Gerelateerde informatie

Consument en veiligheid

Informatie over veiliger maken van uw woning en woonomgeving

Lees verder

Senior Gezond

Een website die helpt valongevallen te voorkomen.

Lees verder

Leef nu

Site voor actieve 50-plussers

Lees verder

Regelhulp

Een webloket voor chronisch zieken, ouderen, mantelzorgers en mensen met een beperking. De site wijst de weg naar voorzieningen en organisaties in de zorg en sociale zekerheid. 

Lees verder

 
ISO 9001 HKZ - Erkend Leerbedrijf Colibris