Dienstverlening

U zorgt thuis voor uw partner, uw vader of moeder of ander familielid die aan het dementeren is. De dementerende heeft veel zorg en aandacht nodig. U staat hiermee voor een zware taak. Mogelijk is vrijwillige thuiszorg een uitkomst om uw taak iets te verlichten.

 

Thuis zorgen voor een dementerende partner of familielid betekent dat hij of zij langer in de eigen vertrouwde omgeving kan blijven wonen. Om deze zware taak te kunnen blijven volhouden kan het nodig zijn dat u er af en toe tussenuit gaat en de tijd voor uzelf neemt. Maar dan moet er wel iemand thuis zijn. Een vrijwilliger van het project Vrijwillige Thuiszorg Dementie kan die taak voor een paar uur van u overnemen.

 

Kijk voor meer informatie op de website van Vrijwilligerspunt Goes: www.vrijwilligerspuntgoes.nl

 

Terug naar overzicht

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

Heb ik een verwijzing nodig?

Waar kan terecht voor de hulpverlening?

Waar vind ik hulp buiten kantooruren?

Wat kan ik doen als ik ontevreden ben over de dienstverlening van SMWO?

 

Gerelateerde informatie

Postbus 51

Site van de overheid. Via ‘zoek’ en het trefwoord echtscheiding vindt u uitgebreide informatie over allerlei onderwerpen die met echtscheiding te maken hebben.

Lees verder

Het Juridisch Loket

Het Juridisch Loket is een laagdrempelige gratis voorziening voor minder draagkrachtige rechtzoekenden, bijvoorbeeld rond echtscheiding. Het Juridisch Loket biedt ook mediationom onderlinge confilcten op te lossen.

Lees verder

 
ISO 9001 HKZ - Erkend Leerbedrijf Colibris