Dienstverlening

Sinds november 2011 is het jeugdcentrum in Goes-West weer geopend. Je vindt jeugdcentrum de Paerdestal aan de Evertsenstraat 15.


Naschoolse activiteit: op woensdagmiddag, van 15.00 – 17.00 uur is de inloop in de Paérdestal voor kinderen van 6-12 jaar. Er kan dan worden geknutseld, elke week wordt er een ander thema bedacht. Een keertje geen zin in knutselen? In het jeugdcentrum vind je ook een Playstation, een tafelvoetbalspel, een dartbord en andere leuke spelletjes. Meer informatie over de activiteiten die wekelijks worden georganiseerd vind je in het volgende overzicht: kalender Goes West april t/m juli 2016. Wil je meedoen? Kom gewoon langs! Vooraf aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis.

 

Meidenavond: Girls Night is voor meiden die het leuk vinden om onder elkaar iets te doen. Zo zijn er beautynights, filmavonden en wordt er samen gekookt. Natuurlijk blijft er genoeg tijd over om gezellig te kletsen en lol te hebben met elkaar. Ook eigen ideeën voor activiteiten zijn welkom! Girls Night is gratis en is een inloopactiviteit, dus kom gerust langs. Aanmelden is niet nodig.Op verschillende data worden er meidenavonden georganiseerd voor alle meiden van 10 t/m 15 jaar. Klik hier voor de flyer met meer informatie en de data van de meidenavonden.

 

Meer informatie: Voor meer informatie over de naschoolse activiteiten, de meidenavonden of over het jongerencentrum de Paérdestal, kun je contact opnemen met:

SMWO, Juliëtte Boone, 0113 – 277 111,  j.boone@smwo.nl
Of kom gewoon langs bij De Paérdestal, Evertsenstraat 15 in Goes-West.

 

 

 

Terug naar overzicht

Veelgestelde vragen

Wat kan ik doen als ik ontevreden ben over de dienstverlening van SMWO?

 

Gerelateerde informatie

Goes Na Schooltijd

De website met het aanbod van naschoolse activiteiten voor kinderen van de Goese basisscholen.

Lees verder

Stichting Leergeld Oosterschelderegio

Ouders/verzorgers van kinderen van 4-18 jaar kunnen een beroep doen op Leergeld Oosterschelderegio, indien zij bepaalde voorzieningen niet kunnen betalen.

Lees verder

 
ISO 9001 HKZ - Erkend Leerbedrijf Colibris