Dienstverlening

Kinderen houden van bewegen. Maar hoe vind je de sport die bij jou past? Het ene kind vindt het leuk om met een groep een potje te voetballen, terwijl een ander houdt van baantjes trekken in het zwembad of tennissen. Schoolsport Goes regelt de kennismaking met verschillende sporten voor leerlingen van de groepen 3 t/m 6 van het basisonderwijs.

 

Schooljaar 2015-2016

Diverse sportverenigingen hebben dit schooljaar weer meegewerkt aan het Goese schoolsport project. In samenwerking met tien Goese basisscholen en CIOS-studenten werden er wederom sportspecifieke lessen aangeboden tijdens de gymlessen van groep 3 t/m 6. Nadien konden de kinderen kennismaken bij de vereniging. In totaal leverde dit 18 nieuwe jeugdleden op. Een mooi resultaat!

 

Iedere sport staat vijf weken centraal, waarvan drie weken onder schooltijd, en twee weken na schooltijd bij de sportvereniging. Dit is geheel vrijblijvend en gratis. Het afgelopen schoolseizoen deden o.a. Judo Goes, VV Goes, VV Wolphaartsdijk, VV Arendskerke, TVWPD, Dansstudio Shirley en Volleybal Mytilus mee aan het schoolsportproject. We streven ernaar om in elk sportblok een les te laten verzorgen door één van de trainer(s) van de club tijdens de gymles. De sportclubs kunnen na afstemming met SMWO kiezen op welke scholen ze dat doen. SMWO zorgt voor de planning, communicatie en programmering van het Schoolsport programma.

 

Meer informatie

SMWO, combinatiefunctionaris Niels Pielaat, (0113) 277 111 of n.pielaat@smwo.nl

 

Terug naar overzicht
 
ISO 9001 HKZ - Erkend Leerbedrijf Colibris